вівторок, 30 серпня 2016 10:41

У ЛНР ловлять "українську агентуру", у ДНР - корегувальників

У ЛНР ловлять "українську агентуру", у ДНР - корегувальників
Фото: obozrevatel.com

У так званій ЛНР шукають тих, хто малює українські написи та символи у громадських містах. А в ДНР ловлять корегувальників вогню.

Про це повідомляє у Facebook координатор групи "Інформаційний спротив", нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

"У ЛНР розгорається скандал з приводу "частих появ провокаційних написів і символів у громадських місцях", про що МГБ доповіло керівництву ЛНР. "Провокаційними написами" вважають появу в громадських місцях зображень української символіки, проукраїнських закликів і гасел. Керівництво ЛНР невдоволено, що "правоохоронці і спецслужби" не можуть відловити "українських агентів і провокаторів". Керівництво МГБ ЛНР заявляє, що цю проблему повинні вирішувати "правоохоронці", а не "органи держбезпеки". У МВС ЛНР впевнені, що мова в даному випадку про роботу глибоко законспірованої масштабної мережі "української агентури", а отже, її виявленням повинні займатися "спецслужби", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штаб АТО опублікував фото наслідків артобстрілів Авдіївки

У прифронтових районах самопроголошеної ДНР посилили патрулювання місцевості силами "військових комендатур" і підрозділами "тероборони".

"Згідно з відповідним розпорядженням командування ОК "Донецьк", сили АТО нібито масово засилають у дані райони корегувальників артвогню, які наводять артилерію "на будинки мирних жителів і об'єкти інфраструктури". Місцевим жителям пропонують за появи в їхньому районі "невідомих і підозрілих осіб" негайно повідомляти в "комендатуру" або "органи держбезпеки", - пише Тимчук.

Нагадаємо, у ЛНР жорстоко вбили начальника ДАІ та його дружину.

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР ловлять "українську агентуру", у ДНР - корегувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути