понеділок, 29 серпня 2016 15:42

У ЛНР жорстоко вбили начальника ДАІ та його дружину

На окупованій території Луганської області вбили так званого начальника міської ДАІ ЛНР Сергія Коваленка і його дружину.

Це сталося у їхньому будинку в Ровеньках. Господаря застрелили, а його дружину - втопили у ванній. Перед смертю жінку катували, пише Четверта влада.

Тіла батьків знайшла дочка. За словами джерела, у так званій поліції ЛНР встановлено, що труп Коваленка з 6 вогнепальними пораненнями був у гаражі. Тіло дружини зі зв'язаними ременем руками і ременем на шиї лежало у ванні з водою. У жінки виявили перелом щитовидного хряща, обширний крововилив м'яких тканин шиї, синці тім'яної і скроневої ділянок праворуч, верхніх повік і губ множинні садна й гематоми верхніх і нижніх кінцівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР жорстоко вбили одного з організаторів замаху на Плотницького

Вбивство скоїли з метою пограбування. Зловмисники забрали ювелірні вироби із золота та срібла, 2 шуби, $10 тис., 60 тис. руб., а також Volkswagen Tiguan, пістолет "Форт-12 Р" і гладкоствольну мисливську рушницю "ІЖ-27 М" 12-го калібру.

 

Сергій Коваленко очолював ДАІ Ровеньків до війни. Після захоплення Луганської області бойовиками ЛНР перейшов на бік незаконних збройних формувань.

За попередніми даними, вбивство вчинили колишні члени одного з місцевих козацьких угруповань, що підкорялися отаману Козицину. Банду розгромили в конфлікті з бойовиками Плотницького.

Нагадаємо, 6 серпня в Луганську підірвали автомобіль ватажка самопроголошеної республіки Ігоря Плотницького.

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР жорстоко вбили начальника ДАІ та його дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути