пʼятниця, 24 квітня 2020 13:23

У дитячому таборі знайшли потужний арсенал зброї
4

Працівники прокуратури Донецької області спільно з Нацполіцією та СБУ у Донецькій і Луганській областях виявили на території колишнього дитячого оздоровчого центру схованку з боєприпасами.

За повідомленням Офісу Генерального прокурора, у ході відпрацювання отриманої оперативної інформації на території покинутого дитячого центру смт Ольгинка Волноваського району проведено обшук із залученням експерта-вибухотехніка, кінолога зі службовою собакою та 10 бійців спецроти "Корд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ спіймала колишнього найманця терористів

В одній із будівель виявлено арсенал зброї, а саме 12 протипіхотних та протитанкових мін, 11 великокаліберних та 30-мм снарядів, 28 мін калібру 82 мм, понад 14 тис. патронів, 328 боєприпасів до підствольного гранатомета, 28 гранат РГД-5, 10 гранат Ф-1, 33 гранатомети РПГ, 94 одиниці боєприпасів до РПГ, 2 автомати Калашнікова та 1 снайперську гвинтівку СВД.

У дитячому таборі знайшли потужний арсенал зброї
Фото: Facebook/Офіс Генерального прокурора
У дитячому таборі знайшли потужний арсенал зброї
У дитячому таборі знайшли потужний арсенал зброї
У дитячому таборі знайшли потужний арсенал зброї

Розпочато кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Встановлюються особи, причетні до злочину.

Генерал-майора Служби безпеки України 56-річного Валерія Шайтанова затримали 14 квітня. Його підозрюють у державній зраді та причетності до терактів. Начебто за завданням російських спецслужб планував убивство командира добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва 38-річного Адама Осмаєва.

Зараз ви читаєте новину «У дитячому таборі знайшли потужний арсенал зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути