субота, 23 лютого 2019 09:26

У бойовиків значні втрати. Один український воїн отримав поранення

У бойовиків значні втрати. Один український воїн отримав поранення
Через дії бойовиків один український воїн отримав поранення Фото: from-ua.com

За минулу добу, 22 лютого, окупанти 14 разів порушили режим припинення вогню, один український військовий отримав поранення. Розвідка повідомляє про знищення 8 бойовиків.

Із усіх обстрілів 8 здійснили із забороненого мінськими угодами озброєння, пише прес-центр Об'єднаних сил у Facebook.

Окупанти обстрілювали позиції підрозділів ОС із протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї

Також по наших захисниках вели прицільний снайперський вогонь

– наголосили у штабі.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 8 разів обстріляли українські опорні пункти: Лебединське, Водяне, Авдіївку та Мар'їнку. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики стріляли поблизу Новозванівки та Катеринівки.

Окрім того, гатили із мінометів у районі села Кримське, з гранатометів різних систем поблизу селища Луганське, зі стрілецької зброї - у районі Станиці Луганської.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донбас всюди. Навіть не поруч із нами, а в нас

Через дії бойовиків один український воїн отримав поранення. Розвідка повідомляє, що 22 лютого ліквідували 8 окупантів, ще 2 отримали поранення. Окрім того, знищили дві одиниці військової автомобільної техніки бойовиків.

На Донбасі у бойовиків знову проблеми. На цей раз на передову відправили непідготовлених "воїнів", який вдарили по своїм же позиціях з міномета.

Командування російських окупаційних військ особливу увагу приділяє бойовому злагодженню підрозділів, які готуються до ротації на передові позиції. У той же час вимоги проводити заходи бойової підготовки в скорочені терміни і в авральному порядку призводять до фіктивних доповідей командирів частин окупаційних військ про проведення занять і напрямку на лінію зіткнення непідготовленого особового складу, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Зараз ви читаєте новину «У бойовиків значні втрати. Один український воїн отримав поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути