субота, 23 лютого 2019 06:30

Бойовики на Донбасі обстріляли свої позиції з міномета

Бойовики на Донбасі обстріляли свої позиції з міномета
Бойовики на Донбасі обстріляли свої позиції. Фото: ТСН

На Донбасі у бойовиків знову проблеми. На цей раз на передову відправили непідготовлених "воїнів", який вдарили по своїм же позиціях з міномета.

Командування російських окупаційних військ особливу увагу приділяє бойовому злагодженню підрозділів, які готуються до ротації на передові позиції. У той же час вимоги проводити заходи бойової підготовки в скорочені терміни і в авральному порядку призводять до фіктивних доповідей командирів частин окупаційних військ про проведення занять і напрямку на лінію зіткнення непідготовленого особового складу, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

"19-20 лютого при спробі нанесення вогневого ураження підрозділам ЗС України, мінометні розрахунки противника обстріляли позиції своїх військ. Крім того, через непідготовленість особового складу в діях по спорядженню мін, близько 50 відсотків стріляних боєприпасів не здетонували. Зазначені дії противника підсилюють небезпеку для місцевого населення, в т.ч. через зростання ймовірності ураження об'єктів цивільної інфраструктури і збільшення кількості мін, що не розірвалися на території сільськогосподарських угідь", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відспівали загиблого українського бійця

У п'ятницю, 22 лютого, російські окупаційні війська сім раз обстріляли позиції українських захисників. Шість разів ворог використовував заборонену озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики на Донбасі обстріляли свої позиції з міномета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути