неділя, 18 червня 2017 18:29

Топ-5 найдорожчих квартир Донецька
9

Три роки Донецьк знаходиться під контролем ДНР. За цей час багато хто з власників вже встиг продати свої квартири на окупованій території. Хтось зараз намагається продати пусті квадратні метри. Вартість квартир в місті значно впала в ціні, але на сайтах оголошень вистачає пропозицій про продаж елітного житла. Вартість донецької квартири в центрі міста сягає $290 тисяч, повідомляє портал slando.ua.

Gazeta.ua пропонує рейтинг п'яти найдорожчих квартир Донецька.

Елітний дворівневий пентхаус, в якому розташовано п'ять кімнат біля Донбас Арени на проспекті Титова пропонують купити за $169 000. Площа квартири становить 260 кв.м.

 

На першому рівні в квартирі розміщена вітальня, кухня, дві дитячі кімнати, два санвузли (гостьовий і для сім'ї), коридор.

 

На другому - кабінет, спальня, санвузол, гардеробна і пральня. Є вихід на дах, можна зробити зимовий сад. Дім охороняється, є консьєрж, підземний паркінг на дві машини. Меблі зроблені в Італії та Іспанії. Також можна поторгуватися.

На $1000 більше коштує 4-кімнатна квартира в ЖК "Королівська вежа" у центрі Донецька - $ 170 000.

 

Площа - 210 кв.м. На сайті вказано, що квартира з дизайнерським євроремонтом. Має зал, дві спальні, кабінет і гардеробну кімнату та підігрів підлоги. Всі меблі під замовлення, вбудована техніка, кондиціонери в кожній кімнаті.

 

Вартість квартири входить два паркінга. Торг також доречний.

Без меблів, але з шпалерами продають за $248 000 чотирьохкімнатну квартиру біля річки Кальміус. Новобудова розташована по вулиці Ковиля, 65а.

 

Загальна площа - 205 кв.м. Поруч трамвайна зупинка, біля дому пляж.

Дворівневу квартиру з дизайнерським ремонтом та брендовими меблями і технікою покупцям пропонують за $270 000.

 

Чотирьохкімнатне житло має три санвузла та гардероби. Площа - 160 кв. м.

 

У вартість квартири входить паркове місце. Торг не пропонують.

Найдорожчий будинок в Донецьку продають за $290 000. Як повідомляє на сайті власник Ігор, в помешкані зроблений дизайнерський ремонт з застосуванням якісних будівельних матеріалів.

 

Квартира дворівнева. Її площа - 282 кв.м. і 90 кв.м. відкритої тераси з панорамним видом на центр Донецька і річку Кальміус.

 

Квартира продається з меблями і технікою, кондиціонер в кожній кімнаті, ідеальний стан, є сауна, зона барбекю з водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечір у центрі Донецька: багатолюдно і дорого

У магазинах торгової мережі "Амстор" в Донецьку закінчуються продукти. Фотографії напівпорожніх прилавків опубліковані в соціальних мережах. "В Амсторе полный русский мир " , - пишуть користувачі. У коментарях користувачі Вконтакте повідомляють, що аналогічна ситуація склалася в магазинах "Амстора", розташованих недалеко від залізничного вокзалу і в Петровському районі Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 найдорожчих квартир Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути