Ексклюзиви
четвер, 15 червня 2017 18:29

Вечір у центрі Донецька: багатолюдно і дорого
14

Центр Донецька: багато людей та машин. Фото: novosti.dn.ua
Центр Донецька: багато людей та машин. Фото: novosti.dn.ua
Центр Донецька: багато людей та машин. Фото: novosti.dn.ua
Центр Донецька: багато людей та машин. Фото: novosti.dn.ua
Центр Донецька: багато людей та машин. Фото: novosti.dn.ua

З настанням вечора в Донецьку рух на центральних вулицях міста починає рідшати. Транспорту стає менше, а люди вибирають між спокійною набережною річки Кальміус або бульваром Пушкіна. Там зосереджено найбільше розважальних закладів.

Про це пише видання Новини Донбасу.

Бульвар Пушкіна завжди був усипаний кафе, піцеріями і ресторанами на будь-який смак і гаманець. Саме тут підприємці намагалися відкрити свій фуд-бізнес. Не змінилася ситуація і при ДНР. Вдень на бульварі просторо і заклади чекають своїх клієнтів. Ближче до вечора вони заповнені людьми. Батьки гуляють з дітьми, пенсіонери займають лавочки, студенти п'ють каву, а молоді пари сидять в основному за столиками піцерій, пише сайт.

Вартість піци від 150 до 250 рублів (75-125 грн.), пиво в середньому від 45 рублів (22 грн.) за 0,5 літра, але "Балтика" від 145 рублів (72 грн.) за 0,5 літра. Лазанья - від 115 рублів (57 грн.), паста з морепродуктами - 250 рублів (125 грн.), стейк з яловичини від 380 руб. (190 грн.) за 250 г., кальян - від 125 рублів (62 грн.), латте - від 65 руб. (32 грн.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полный русский мир: показали порожні прилавки супермаркетів Донецька

З 2016 року в Донецьку почали з'являтися закладу під назвою "Алкомаркет". Один з таких відкрили і на бульварі Пушкіна. Відвідувачам цього закладу пропонують келих шампанського на будь-який смак: "Ростовське" - 55 руб. (27 грн.), "Мінське" - 70 руб. (35 грн.), Київське "Рошель" - 70 руб. (35 грн.), Келих українського шампанського "Крим" - 125 руб. (62 грн.), "КримАрт" - 165 руб. (82 грн.) І російський "Абрау-Дюрсо" - 145 руб. (72 грн.) за келих.

Починаючи з 17:00 припаркуватися на бульварі майже неможливо. Дорога заставлена машинами різних марок і номерних знаків. Серед припаркованих є і номери, видані в ДНР. Різноманітність машин досить велике: від "Ланосів" до "Лексусів", "БМВ" і "Ауді". До 19:00 на бульварі Пушкіна ніде сісти.

Росія обрізала зарплати бойовикам за війну на Донбасі. Обсяги фінансування утримання тимчасово окупованих територій Донбасу скорочуються через поглиблення бюджетних проблем у країні. Через це російське командування бойовиків зменшує виплати. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України. "Введено суттєві обмеження на виплати грошових надбавок за виконання "бойових завдань" рядовому та сержантському складу, що викликало обурення та протести серед військовослужбовців з'єднань і частин 1-го, 2-го АК", – йдеться у повідомленні розвідки.

Зараз ви читаєте новину «Вечір у центрі Донецька: багатолюдно і дорого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути