Ексклюзиви
субота, 24 грудня 2016 21:16

"Тиша на Донбасі – відносна" - українська сторона

"Тиша на Донбасі – відносна" - українська сторона
Reuters

Стовідсоткової "тиші" не вдалося досягти. Про це заявив керівник української сторони в Спільному центрі з контролю і координації припинення вогню Анатолій Петренко, передає "112 Україна".

"На жаль, змушені констатувати, що режиму стовідсоткової "тиші" не вдалося досягти. "Тиша" є відносною, тривають окремі провокаційні обстріли зі стрілецької зброї. Але позитивна тенденція є в тому, що сьогодні не було зафіксовано жодного артилерійського обстрілу, був лише один приліт міни калібром 120 мм на маріупольському напрямку", - повідомив він.

ЧИТАЙтЕ ТАКОЖ: Режим тиші протривав 25 хв

Підкреслив, що інформація про порушення бойовиками перемир'я, як і раніше, передається представникам моніторингової місії ОБСЄ.

Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати "режим тиші", сьогодні зафіксували 23 провокаційні обстріли позицій сил антитерористичної операції.

Протягом минулої доби бойовики обстрілювали позиції ЗСУ із "Градів", важкої артилерії, мінометів і гранатометів. Зафіксовано 50 обстрілів, 2 із них - по населених пунктах.

Зараз ви читаєте новину «"Тиша на Донбасі – відносна" - українська сторона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути