понеділок, 18 лютого 2019 12:45

Світ перевернувся: в ЛНР нові умови виживання

Світ перевернувся: в ЛНР нові умови виживання
Жителька окупованої Луганщини розповіла про життя в ЛНР. Фото: Днепр Час

З окупованої Луганщини виїхали майже всі жителі, а ті, хто залишилися вимушені працювати різноробами.

Одна з місцевих жительок окупованої території написала відкритого листа, в якому скаржиться на нинішні умови життя, передає 24 канал.

"Ви не очікуєте, коли йдете в лікарню, що вас буде обслуговувати в халаті лікаря, скажімо, санітарка? І не очікуєте підступу, коли чекаєте додому слюсаря чи електрика, якщо, скажімо, в оголошенні сказано, що це буде слюсар чи електрик. Ось, приблизно, так і я чекаю і сподіваючись, що людина, що називає себе будівельником, все-таки будівельник, електрик розуміє в електриці, а майстер по побутовій техніці має якісь навички в цій галузі", - починає листа жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас в'їхали вісім вантажівок з гуманітарною допомогою

Вона розповіла як новоспечені "експерти" та профі поламали їй все, що було.

"Нам встановлював європаркан студент транспортного факультету денного відділення. Він же, як з'ясувалося в процесі, ці паркани і відливає. Огорожу пішов тріщинами відразу ж, протягом кількох днів", - пише вона.

"Пара моїх знайомих — бухгалтер і менеджер по туризму — працюють копірайтерами. А масажист робить педикюр. І я думаю, добре, що дитячий хірург був хірургом завжди, не відволікаючись на євроогорожі або тротуарну плитку. Але чим більше знаю таких ось парадоксальних прикладів, тим сильніше дивуюся всьому навколо. Світ, ймовірно, зійшов з розуму"

Вночі на 15 лютого російська артилерія обстріляла село Новолуганське Донецької області керованими снарядами 152 мм "Краснопіль". Ідентифікували зброю за зібраними уламками.

Про це Юрій Бутусов, журналіст та військовий експерт, написав у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Світ перевернувся: в ЛНР нові умови виживання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути