субота, 16 лютого 2019 12:17

На Донбас в'їхали вісім вантажівок з гуманітарною допомогою

На Донбас в'їхали вісім вантажівок з гуманітарною допомогою

Міжнародний комітет Червоного Хреста направив на окуповані території Донбасу чергову партію гуманітарної допомоги, повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: При ООН створили Фонд гуманітарної допомоги для України

Місія Міжнародного комітету Червоного Хреста направила до окупованого Донбас вісім вантажівок з будівельними матеріалами загальною вагою 160 тонн.

В ООН заснували об'єднаний фонд гуманітарної допомоги Україні. Помічниця генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Урсула Мюллер закликала донорів приєднатися до нього, щоб допомогти жителям Донбасу, які страждають від збройного конфлікту. Багато країн вже пожертвували чималу суму.

Представники делегацій Швеції та Литви в своїх виступах повідомили, що їхні уряди вже внесли кошти в фонд. Уряд Швеції пожертвував 1 мільйон доларів.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас в'їхали вісім вантажівок з гуманітарною допомогою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути