понеділок, 16 грудня 2019 07:28

Доба на Донбасі: 7 обстрілів, два поранених

Доба на Донбасі: 7 обстрілів, два поранених
Доба в ООС: два військових поранені. Фото: Вчасно

За минулу добу на Донбасі 7 разів порушили режим припинення вогню. Бойовики обстрілювали позиції українських військових з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили обстріл поблизу Лебединського – зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно, передає штаб ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано 6 ворожих неподалік Луганського – зі станкових протитанкових гранатометів, двічі біля Кримського - з СПГ, РПГ та підствольних гранатометів, в районі Хутора Вільного – з автоматичних гранатометів, неподалік Світлодарська – з СПГ та автоматичних гранатометів, поблизу Зайцевого – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Поранень зазнали два військовослужбовця Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумні новини: повідомили про втрати на Донбасі

Зміни в Мінські угоди, так званий "Мінськ-3", можуть бути внесені тільки за умови участі "експертів" з так званих "ДНР" і "ЛНР". Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі: 7 обстрілів, два поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути