Ексклюзиви
субота, 14 грудня 2019 19:38

Сумні новини: повідомили про втрати на Донбасі

Сумні новини: повідомили про втрати на Донбасі
Бойовики 5 разів обстріляли українських військових. Фото: Zik.ua

На Донбасі від початку доби бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Українські позиції обстріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та кулеметів великого калібру. Зафіксовано також вогневу активність ворожих снайперів, повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: біля Пісків – зафіксовано снайперський вогонь; неподалік Авдіївки – з ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру; поблизу Павлополя – з РПГ, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

2 обстріли позицій українських захисників зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Зайцевого - з РПГ та автоматичних гранатометів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали "ахіллесову п'яту" України в обміні полоненими

Внаслідок обстрілів загинув один український військовослужбовець, ще один отримав поранення.

Українська влада розглядає можливість організації спільних поліційних патрулів з представниками окупованих районів на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Сумні новини: повідомили про втрати на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути