середа, 11 липня 2018 10:21

"Спостерігайте" - російські вертольоти кружляли неподалік позицій ЗСУ

"Спостерігайте" - російські вертольоти кружляли неподалік позицій ЗСУ
Російські вертольоти порушували перемир'я. Фото ілюстративне Reuters

Відсутність реакції з боку українського війська поблизу села Сизе на Луганщині змушує ворога збільшувати рівень напруги. Над позиціями ЗСУ кружляють гвинтокрили із Росії.

"Постійно відбуваються неприцільні обстріли з боку бойовиків ЛНР. Тут з одного боку окупаційні війська, з іншого – українсько-російський кордон. Бійці розповіли, що над позиціями кружляють російські гвинтокрили", - повідомив "5 канал".

"Сиділи, обідали. Тут вертоліт з тієї сторони, з Росії, пролетів над нашою територією. Перший раз доповіли, сказали посилити спостереження. Посилили. Потім ввечері почалися прицільні обстріли. На наступний день знову літав вертоліт. Спеціально, щоб ми щось робили. Провокував. Ми дотримувалися перемир'я", – розповів Едуард, український військовий.

Військовий журналіст Роман Туровець повідомив, що російські гвинтокрили часто літають на українсько-російському кордоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія готується до атаки в Азовському морі

Бойовики 1-го "армійського корпусу" ДНР отримали від кураторів "російську відповідь "Джавелінам". До низки частин і з'єднань 1-го АК поступили перші установки ПТРК типу 9К114 "Штурм-С".

Зараз ви читаєте новину «"Спостерігайте" - російські вертольоти кружляли неподалік позицій ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути