середа, 17 квітня 2019 10:59

Снайпер ЗСУ "вжалив" кулеметника бойовиків сильніше за бджолу

Снайпер ЗСУ "вжалив" кулеметника бойовиків сильніше за бджолу
Російсько-окупаційні війська провокують вогнем з різних видів зброї і калібрів, диверсійними групами і вогнем снайперів, ігноруючи Мінські домовленості. Фото: http://24ks.news

Російсько-окупаційні війська щодня провокують підрозділи ООС. І найчастіше отримують за це покарання.

Снайпер Об'єднаних сил знищив ворожого кулеметника, який спокійно собі прогулювався. Про це повідомив у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці ООС упритул до окупантів влаштували потужні стрільби

Він зазначив, що російсько-окупаційні війська провокують вогнем із різних видів зброї та калібрів, диверсійними групами і вогнем снайперів, ігноруючи Мінські домовленості.

"Цього разу на Донецькому напрямку, адекватно відповівши на провокації, снайпер ОС "вжалив" кулеметника окупантів і відправив його для подальшого проходження служби до "бригади-200", — написав "Штірліц".

16 квітня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. При цьому 4 рази застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння – міномети калібрів 120 і 82 мм. Під час обстрілів 2 українських захисників отримали поранення. Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Снайпер ЗСУ "вжалив" кулеметника бойовиків сильніше за бджолу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути