Ексклюзиви
четвер, 21 грудня 2017 08:22

Ситуація в АТО: бойовики продовжують обстріли з артилерії, є втрати

Ситуація в АТО: бойовики продовжують обстріли з артилерії, є втрати
Бойовики за добу 15 разів обстріляли сили АТО - штаб. Фото: facebook

Бойовики за минулу добу 15 разів порушили режим тиші в зоні проведення АТО на Донбасі.

Поранень зазнали четверо військовослужбовців, Україна втратила одного захисника.

Агресор й надалі застосовує зброю, яка заборонена Мінськими домовленостями, зокрема артилерію і важкі міномети, повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

На луганському напрямку ворог з 82-мм мінометів вів вогонь по позиціях сил АТО, довкола Гладосового і Травневого. Зі 120-мм мінометів противник обстріляв захисників Новотошківського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу розчулив пес-доброволець, який "воює" в АТО

На донецькому напрямку у вечірній час епіцентром нестабільності стали околиці Авдіївки, де противник застосував важкі міномети. Крім того, у цьому районі, загарбники випустили півтора десятка артилерійських снарядів калібру 122 мм та стільки ж мін по наших оборонних укріпленнях біля Кам'янки. Також більше 20 мін різних калібрів розірвалося неподалік шахти Бутівка.

Східна Україна перетворилася на один з найбільш замінованих регіонів світу, де боєприпаси, що не розірвалися, становлять небезпеку для 220 тисяч дітей. ЮНІСЕФ закликав сторони конфлікту на Донбасі припинити бойові дії та дозволити почати розмінування і відновлення постраждалих від конфлікту районів.

Зараз ви читаєте новину «Ситуація в АТО: бойовики продовжують обстріли з артилерії, є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути