Ексклюзиви
середа, 29 листопада 2017 10:46

Савченко звинуватила Київ у початку війни на Донбасі

Савченко звинуватила Київ у початку війни на Донбасі
Савченко звинуватила в Польщі Порошенка в початку війни. Фото rbc.ua

Позафракційний народний депутат Надія Савченко виступила в Познанському університеті (Польща). Під час лекції заявила, що війну на Донбасі почала українська влада.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Олексій Голубоцький.

"Надя була, як завжди, на висоті: спочатку намагалася втовкмачити "правильну систему оподаткування" (швидко заплуталася і кинула), потім заявила про необхідність ліквідувати області і структуру влади як таку (тобто, структурування адміністративного устрою та держуправління), потім хвалила "праймеріз" — але коли попросили пояснити, що це, швидко і ніяково згорнула тему", - пише він.

За словами Голубоцкого, після цього Савченко заявила, що "президент в Україні - це зло", а війну на Донбасі розпочала сучасна влада України. Також політик вважає, що українці готові до переговорів із сепаратистами.

"В цілому була звичайна трансляція тез Кремля - нічого особливого, ми вже майже звикли. Але ось перед Польщею зганьбила. Це не рахуючи того, що і так послабила позиції нашої держави в боротьбі інтересів Польщі і України", - пише політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко назвала заяву Путіна "позитивом".

Савченко сказала, що всі опозиційні політики були раніше при владі. Вони були перемішані "як колода карт, тому опозиції нема". "Тоді, коли владу винесуть на ешафот, тоді в народу з'явиться шанс. На ешафот, не в тюрму", - запевнила політик.

Зараз ви читаєте новину «Савченко звинуватила Київ у початку війни на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути