субота, 20 травня 2023 08:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Розвідка сказала, чи є ще сенс українцям боятися РФ

Розвідка сказала, чи є ще сенс українцям боятися РФ
Боятися наступу з боку Білорусі в найближчий термін не варто. Фото: pixabay.com

Абсолютно весь арсенал наявних засобів Російської Федерації, які взагалі в принципі існують навіть теоретично у світі, вже застосований Кремлем.

Тому боятися чогось від РФ уже дивно, заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов у інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову.

"Боятися можна нового, а такого просто не існує. Мені здається, наше населення більш-менш звикло. Боятися наступу з боку Білорусі в найближчий термін не варто, а на сході ідуть постійні бойові дії, вони не вщухають", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР пояснили, як росіяни відповідатимуть за свої злочини в Україні

Українцям слід нарешті повірити не в якихось там "експертів, які все знають", а перестати боятися Росію. Натомість слід почати нарешті вірити у себе, у свій народ, армію, владу.

"Треба зрозуміти, що ми виграємо цю війну, і це абсолютно не можна змінити нікому. Хто б як не хотів, Україна переможе. Це абсолютно вирішене питання. До речі, якщо подивитись за останні два з половиною місяця російський сегмент ЗМІ, вони там досить-таки вже прямо кажуть, що Росія програє, бо вона програє", – додав Буданов.

У президента Росії Володимира Путіна розвинулася параноя. На її тлі у російського диктатора існує безліч страхів, які виникли не просто так.

У Росії чітко виражені "дві вежі Кремля", які протистоять одна одній. І цей "колективний Путін" займається балансуванням цих двох сил, щоб жодна не могла взяти гору. Бо щойно це відбудеться, певних видозмінень всередині Росії не уникнути.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка сказала, чи є ще сенс українцям боятися РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути