пʼятниця, 20 листопада 2020 08:01

Російські найманці двічі порушили "тишу", під Авдіївкою поранений боєць ЗСУ

Російські найманці  двічі порушили "тишу", під Авдіївкою поранений боєць ЗСУ
Підрозділи ЗСУ контролюють ситуацію в районі проведення операції. Й перебувають напоготові до адекватного реагування на ймовірні виклики з боку збройних формувань РФ та її найманців. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 19 листопада, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Під час обстрілу поранення отримав наш воїн.

Поблизу Авдіївки противник застосував автоматичний станковий гранатомет та стрілецьку зброю, а неподалік Мар'їнки виявлено роботу ворожого снайпера, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці влаштували провокацію біля Мар'їнки

"Унаслідок пострілів у передмісті Авдіївки одного військовослужбовця Об'єднаних сил було поранено. Воїна оперативно доправили до медичного закладу. Стан його здоров'я задовільний", - сказано в повідомленні.

За поточну добу, 20 листопада, російсько-окупаційні війська здійснили одну збройну провокацію проти українських захисників біля Шумів, застосувавши стрілецьку зброю. Втрат та поранень серед наших військовослужбовців немає.

На окупованій території Луганської області вперше помітили новітній російський комплекс "Наводчик-2". Російську техніку зафіксували в 12 кілометрах від лінії розмежування.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці двічі порушили "тишу", під Авдіївкою поранений боєць ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути