Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2018 20:07

Росіяни відмовляються їхати в ОРДЛО

Росіяни відмовляються їхати в ОРДЛО
Військових з РФ лякає полон та смертність. Фото: "Цензор"

Громадяни РФ масово відмовляються служити на окупованих районах Донеччини та Луганщини.

Їм не подобаються висока смертність, низька зарплата і те, що в разі полону їх визнають військовими злочинцями. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики стягують на Донбас військову техніку

"З початку листопада на території всіх військових округів ВС РФ проходять збори з офіцерським, сержантським і рядовим складом служби за контрактом для забезпечення одночасного проведення ротації та комплектування підрозділів бойовиків, в тому числі вакантних посад, на які раніше призначалися особи, призвані тільки з числа місцевого населення. У зв'язку з цим до підготовки на зазначених зборах залучено вдвічі більше російських військовослужбовців, ніж зазвичай", - сказано в повідомленні розвідки.

На окуповані російськими бойовиками території Донбасу 2019-го перекинуть військових, які воювали в Сирії. Також прибудуть ті, які раніше "служили" в ОРДЛО. Про це повідомив очільник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни відмовляються їхати в ОРДЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути