середа, 01 червня 2022 13:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія втратить дуже багато солдатів у боях за Сіверськодонецьк - пресофіцер

Росія втратить дуже багато солдатів у боях за Сіверськодонецьк - пресофіцер
Через руйнування у місті ворогу дуже складно закріпитися на певних ділянках. Фото: facebook.com/reznikovoleksii

На Луганщині російська армія втратить дуже багато солдатів у боях за Сіверськодонецьк, бо його захищають найпідготовленіші українські воїни.

Місто унаслідок бомбардувань та обстрілів російською авіацією й артилерією зазнало значних руйнувань, заявив 1 червня пресофіцер бригади швидкого реагування Нацгвардії Харитін Старський в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глухий кут: Арестович розповів про стратегічну помилку росіян на Донбасі

"Наразі у Сіверськодонецьку точаться вуличні та маневрові бої. Ситуація досить складна, хлопці роблять все, що можна, щоб стримати противника. Я вірю в їхній успіх, тому що вони провели дуже багато часу на тренуваннях. Вони підготовлені до цього. Росіянам доведеться втратити дуже багато своїх солдатів у бою", - наголосив він.

Через руйнування у місті ворогу дуже складно закріпитися на певних ділянках, де можна сховатися й обладнати собі захист.

Російські загарбники контролюють 70% Сіверськодонецька. Частина українських військ відійшли на вигідніші, заздалегідь підготовлені, позиції. Ще частина - продовжує бої всередині міста.

Зараз ви читаєте новину «Росія втратить дуже багато солдатів у боях за Сіверськодонецьк - пресофіцер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути