понеділок, 31 липня 2017 16:06

Росія агітує бойовиків відпочивати на власних курортах

Росія агітує бойовиків відпочивати на власних курортах
Бойовикам пропонують відпочинок на морі. Фото facebook

Бойовики і їх родини їдуть відпочивати на Азовське і Чорне моря. Найчастіше вирушають до окупованого Криму. Популярність не втрачає і селище Сєдове на Донеччині.

Про це повідомляє "Донбас. Реалії".

"На автовокзалі в окупованому бойовиками Донецьку – чимало народу. Автобуси заповнені людьми та на всіх місць не вистачає. Місцеві водії розповіли, що охочі доїхати до моря просяться їхати стоячи. Селище Сєдове рекламують як "головний курорт" на окупованій бойовиками території. Перевізники ж пропонують різноманітні маршрути - від Ростова і Сочі, до Криму і Грузії", - йдеться в повідомленні.

Водії маршруток платять бойовикам, щоб швидше пропускали на блокпостах. Ціни в окупованих районах тільки в російських рублях.

"132 км від Донецька до Сєдова проїздимо за дві години. Вартість - 65 грн. Із Луганська їхати шість годин і коштує 260 грн. Рекламують курорт як телеканали бойовиків, так і російські загальнодержавні. Вказують, що це місцева Рів'єра і море схоже на Середземноморське. Закликають відпочивати на російських курортах. Насправді, умови для туристів дуже різні."

Вже четвертий рік жителі окупованих територій проводять в селі Михайлівка біля Сімферополя.

"В Криму відпочинок коштує від 220 грн на добу за кімнату на двох, але зручності на дворі. І майже 800 грн за двомісний номер із кондиціонером, холодильником, телевізором і санвузлом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики постійно мінують Азовське море.

Бойовики ДНР заборонили представникам місії ОБСЄ проїзд у сторону населеного пункту Сєдове. Заявили, що селище є прикордонною зоною з особливим статусом в'їзду-виїзду.

Зараз ви читаєте новину «Росія агітує бойовиків відпочивати на власних курортах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути