Ексклюзиви
пʼятниця, 16 червня 2017 18:29

Бойовики ДНР пускають на море через блокпост
3

За словами мера Сєдово купальний на купальний сезон очікується 150 000 людей.
На в'їзді у людей переписують номер та емей телефона. Фото: соц. мережі.
На в'їзді у людей переписують номер та емей телефона. Фото: соц. мережі.

В селищі міського типу Сєдове та селищі Обрив Новоазовського району у всіх пансіонатах і базах відпочинку розквартировані військовослужбовці регулярної армії РФ, повідомив керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Перед зазначеними населеними пунктами встановлені блок-пости, що обмежують переміщення місцевого населення без відповідної реєстрації. Російським військовим заборонено залишати території будинків відпочинку", — йдеться в повідомленні.

Тимчук додав, що власникам і орендарям зазначених баз відпочинку так зване керівництво Новоазовського району оголосило, що курортного сезону в цьому році не буде. Про блокпости, повідомляють і користувачі соцмережі, підкріпивши повідомлення фотографіями.

Сєдово - один з небагатьох курортних місць на підконтрольній бойовикам частини Донецької області. Охочі відпочити на морі змушені по кілька годин простоювати на блокпосту ДНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечір у центрі Донецька: багатолюдно і дорого

В одній групі оприлюднили інтерв'ю з так званим головою Сєдово Петром Святовцем, в якому він зазначає, що цього купального сезону очікується 150 000 людей. Відпочивають в селищі жителі непідконтрольних територій Луганщини на Донеччини. За словами Святовця, приїздять і люди з Росії

Він підтвердив інформацію про те, що на в'їзді у людей переписують номер та емей телефона. Такі заходи він виправдав можливим проникненням диверсантів.

"У розпал сезону тут буде дуже велике скупчення народу, і хіба мало, що кому в голову прийде. Є й диверсанти. Тому потрібно працювати на випередження і профілактику. Такі блокпости гарячі голови — остуджують. Що стосується місцевих жителів, і тих, хто працює на території селища: для них введена певна форма пропуску", — сказав Святовець та нагадав про "комендантську годину".

На території курортного селища Сєдово вона діє з 23:00 до 5:00.

Селище міського типу Сєдове наразі є головним курортним населеним пунктом на непідконтрольній території Донецької області. Розташоване за 11 км від районного центру — міста Новоазовська та за 53 км від залізничної станції Маріуполь на березі Таганрозької затоки Азовського моря.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики ДНР пускають на море через блокпост». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути