вівторок, 25 травня 2021 08:09

Російські найманці б'ють із важкого озброєння: останні новини з передової

Російські найманці б'ють із важкого озброєння: останні новини з передової
25 травня з боку російсько-окупаційних військ порушень припинення вогню не зафіксовано. Фото: facebook.com/10brygada

Протягом минулої доби, 24 травня, у районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксували вісім порушень режиму припинення вогню.

Поблизу Авдіївки та Невельського найманці відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру, повідомляє штаб ООС. Неподалік Водяного противник здійснив обстріл із ручних протитанкових та підствольних гранатометів.

"У передмісті Південного та Павлополю ворог використав автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети, а біля Пісків - стрілецьку зброю. У районі Шумів окупанти застосували проти мирних мешканців протитанковий ракетний комплекс. Унаслідок обстрілу, одна з ракет влучила у гаражний кооператив, а друга – у житловий будинок, що в населеному пункті Північне. Маркування на залишках ракет вказує, що ці боєприпаси російського виробництва та підтверджує безпосередню участь РФ у розв'язуванні агресії та вчиненні злочинів проти людяності в Україні", - ідеться у повідомленні.

На обстріли противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Бойових втрат серед військовослужбовців ЗСУ немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомили представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Станом на ранок 25 травня з боку російсько-окупаційних військ порушень припинення вогню не зафіксовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли будинок мирних мешканців. Господар дивом залишився живим

Після зустрічі президента РФ Володимира Путіна і президента США Джо Байдена почнеться загострення, вважає представник Донецька в українській делегації в політичній підгрупі в ТКГ Сергій Гармаш.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці б'ють із важкого озброєння: останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути