Ексклюзиви
понеділок, 23 листопада 2020 07:23

Російські найманці 6 разів порушили тишу

Російські найманці 6 разів порушили тишу
Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умов припинення вогню. Проте залишають за собою право на відкриття вогню у відповідь в разі загрози їх життю та здоров'ю. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі минулої доби, 22 листопада, зафіксовано 6 фактів порушення режиму припинення вогню.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об'єднаних сил не було, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ блокує обмін полоненими та відкриття КПВВ – Арестович

"У передмісті Авдіївки російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з автоматичного станкового гранатомету, а неподалік Новолуганського – зі станкового протитанкового гранатомету. В районах населених пунктів Шуми та Водяне ворог застосував гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Окрім того, з боку тимчасово окупованої Ужівки у напрямку Водяного окупанти здійснили дистанційне мінування позицій наших військ, використовуючи міни ПОМ-2", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 23 листопада, уздовж лінії розмежування спостерігалася тиша, порушень домовленостей у районі проведення операції не виявлено.

Через вибуховий пристрій в окупованій бойовиками Горлівці Донецької області троє чоловіків загинули. Загиблі були родичами, повідомили у звіті ОБСЄ. Вони - батько, син і племінник у віці 60, 35 і 39 років.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці 6 разів порушили тишу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути