вівторок, 10 січня 2023 11:50

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ з новою силою вгатила по Донеччині: багато жертв
10

Поліцейські задокументували 21 удар ворога по Донеччині.

Протягом доби під обстрілами перебували 11 населених пунктів. Є поранені цивільні, повідомила 10 січня пресслужба Національної поліції в Донецькій області.

"Зруйновано й пошкоджено 47 цивільних об'єктів – 32 житлових будинки, завод, пошта, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту, лінія електропередач, автомобілі. З авіації рашисти вдарили по селу Красногорівка. Артилерією ворог накрив селище Курахівка. Руйнувань зазнали 24 приватних і шість багатоквартирних будинків", – ідеться у повідомленні.

Армія Росії поранила цивільних мешканців
Фото: dn.npu.gov.ua
Армія Росії поранила цивільних мешканців
Армія Росії поранила цивільних мешканців
Армія Росії поранила цивільних мешканців
Армія Росії поранила цивільних мешканців

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Узаконене Путіним мародерство стало реальністю в Маріуполі

Чотири ракети С-300 окупанти спрямували на Краматорський район. Дві з них влучили на територію заводу в Костянтинівці. Один удар прийшовся на Краматорськ, а ще один – на селище Райгородок, там пошкоджено об'єкти інфраструктури.

Унаслідок ворожих атак у Бахмуті маємо травмованих місцевих мешканців, постраждали співробітники поліції.

Упродовж ночі росіяни продовжували стріляти на різних ділянках лінії фронту в Донецькій області. На Волноваському напрямку зафіксовано періодичні артобстріли Вугледара та околиць Водяного, Пречистівки і Богоявленки На Горлівському напрямку одна людина поранена та три будинки пошкоджено у Парасковіївці Соледарської громади. Соледар за добу зазнав 10 обстрілів, пошкоджено крамницю. Також під обстрілами опинилися околиці Часовоярської громади.

Зараз ви читаєте новину «РФ з новою силою вгатила по Донеччині: багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути