Ексклюзиви
четвер, 04 жовтня 2018 12:57

Підприємець показав, що залишилось від його цеху в окупованій Горлівці

Автор: fb/vladimir.veselkin
  "Раніше тут був цілий комплекс підприємств"
"Раніше тут був цілий комплекс підприємств"
"Це все, що потрібно знати про економіку ДНР. Хтось зможе повірити, що в грудні 13 року люди, які працювали в цій будівлі, дякували за прекрасні умови в роздягальних та душових приміщеннях після ремонту?" - написав у Facebook Володимир Весьолкін, голова військово-цивільної адміністрації селища Зайцеве на Донеччині.

"Ідіоти продовжують обливати брудом українську владу та відверто брехати, вихваляючи путлєра та нову "еліту" управлінців Горлівки та інших окупованих міст. Але правду видно навіть на цьому фото одного з моїх "націоналізованих" підприємств".

Розповідає, що це була пекарня.

"А взагалі там на території був комплекс різних виробництв. Робили скотч, вікна, двері. Були автомайстерні та новітній кондитерський цех. Територія 2 га, асфальтована та обгороджена".

У Донецькій області правоохоронці затримали 4 зловмисників, які демонтували залізничні колії в прифронтовому Ясинуватському районі. Злодії вирізали рейки на замовлення, використовуючи при цьому комунальну спецтехніку.

Зараз ви читаєте новину «Підприємець показав, що залишилось від його цеху в окупованій Горлівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути