Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2018 19:41

Охороняли блокпост з палицею в руках: поліція затримала 2 бойовиків

Охороняли блокпост з палицею в руках: поліція затримала 2 бойовиків
Правоохоронці затримали двох бойовиків, які несли службу на блокпостах. Фото: Рrm

Правоохоронцям вдалося затримати двох бойовиків, які служили на блокпостах в окупованій частині Донеччини.

"Приятелі, 28 та 29 років, разом вступили до незаконного збройного формування та під час окупації міста несли службу на блокпостах Костянтинівки. Найманці обмежували вільне пересування громадян та незаконно оглядали автотранспорт. Один з них чергував з палицею в руках, інший - зі зброєю", - розповіли в поліції Донецької області.

Чоловіки майже 4 роки мешкали у РФ, однак розчарувалися життям в країні окупанта і повернулися в рідну країну. Затримані вважали, що уникнуть кримінальної відповідальності, адже вони дотримувалися конспірації під час служби на блокпості. Однак, правоохоронці володіли достатньою інформацією щодо їх причетності до терористичного угрупування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія зігнала на кордон війська, є загроза вторгнення - Турчинов

Відносно бойовиків відкрито кримінальні провадження за фактом створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань. Чоловікам загрожує до 8 років позбавлення волі.

На окупованій території Донбасу 30 вересня ліквідували проросійського бойовика Дениса Бикова. Він був учасником незаконного збройного бандформування ЛНР.

Зараз ви читаєте новину «Охороняли блокпост з палицею в руках: поліція затримала 2 бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути