середа, 01 травня 2019 07:58

Повідомили тривожні новини з Донбасу

Повідомили тривожні новини з Донбасу
Збройні формування Російської Федерації продовжують порушувати режим припинення вогню. Фото - facebook.com/pg/pressjfo.news

30 квітня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню. Із них двічі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 і 82 мм мінометів.

Ворог також обстрілював наших захисників з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, йдеться у зведенні штабу операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові розповіли про ситуацію на Донбасі після Великодня

"Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, один отримав поранення. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь. За даними розвідки Об'єднаних сил, 30 квітня двох окупантів було знищено, ще трьох – поранено", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід". Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріли противника наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.

На Донбасі українські військові ліквідували снайпера бойовиків, та поранили ще одного. Це сталося у районі відповідальності 54-ї окремої механізованої бригади.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили тривожні новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути