вівторок, 22 жовтня 2019 20:37

Повідомили погані новини з Донбасу

Повідомили погані новини з Донбасу
Бойовики 14 разів обстріляли українські позиції. Фото: Proms

На Донбасі від початку доби бойовики 13 разів обстріляли українські позиції, є поранені.

Збройні формування РФ та її найманці використали заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, гранатомети різних систем, стрілецьку зброю та протитанкові керовані ракети. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів по позиціях Об'єднаних сил: тричі неподалік Павлополя з напрямку Українського та Соснівського – з гранатометів, великокаліберних кулеметів і ПТКР; поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаївська – з ручних протитанкових гранатометів; біля Новоселівки з напрямку Василівки – з СПГ та великокаліберних кулеметів; поблизу Водяного з напрямку Пікузів – з мінометів калібру 82 мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили 7 обстрілів наших позицій: неподалік Золотого з напрямку Первомайська – зі стрілецької зброї; тричі біля Зайцевого – з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу Південного – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; двічі у районі Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм та автоматичних гранатометів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін і Макрон поговорили про Україну

Внаслідок обстрілів поранень зазнали двоє українських військовослужбовців, ще один – отримав бойове травмування.

Кабмін зобов'язав Нафтогаз постачати газ для окупованих територій Донбасу. Згідно з постановою №875 постачатимуть "блакитне паливо" без урахування в мінімальному рівні розрахунку заборгованості за спожитий ресурс.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили погані новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути