пʼятниця, 08 грудня 2017 11:19

Поближче до Гааги: бойовики ДНР анонсували відкриття представництва в Нідерландах

Поближче до Гааги: бойовики ДНР анонсували відкриття представництва в Нідерландах
Бойовики ДНР анонсували відкриття "офіційного" представництва в Нідерландах. Фото: ТСН

Керівництво терористичного ДНР анонсувало на 9 грудня відкриття "представницького центру" у Фінляндії, в місті Гельсінкі.

За повідомленням "офіційного" сайту ДНР, центр був заснований восени 2016 року і протягом року виконував деякі функції, інформує Depo.Донбас.

Наголошується, що після урочистого відкриття центр "розширить свою діяльність" в країні. "Представництво" очолює фінський проросійський політолог, офіційний представник Російського інституту стратегічних досліджень Йохан Бекман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми домоглися прогресу по миротворцях" - з'явилась інформація про пепреговори Тіллерсона і Лаврова

"На урочисту церемонію відкриття запрошені близько півсотні гостей, в тому числі представників політичних і громадських сил Фінляндії. В рамках заходу планується онлайн-відеоконференція між Донецьком і Гельсінкі", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялось, що експерти російського сайту The Insider і Bellingcat встановили, що ключовим фігурантом у справі про збитий 2014 року на Донбасі малайзійський Boeing рейсу MH17, є російський генерал-полковник.

Зараз ви читаєте новину «Поближче до Гааги: бойовики ДНР анонсували відкриття представництва в Нідерландах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути