Ексклюзиви
пʼятниця, 10 березня 2017 16:00

Плотницький затримав "убивцю" Анащенка та Ґіві

Плотницький затримав "убивцю" Анащенка та Ґіві
Ліквідовані бойовики Моторола та Ґіві

У самопроголошеній ЛНР оголосили, що знають, хто вбив начальника "народної міліції" Олега Анащенка та ватажка групи бойовиків "Сомалі" Михайла Толстих (Ґіві).

Про це повідомив інформаційний ресурс Depo.ua.з посиланням на ресурси терористів.

"Є всі підстави вважати, що вбивство командира батальйону "Сомалі" Михайла Толстих на позивний Ґіві сплановане у відділі контррозвідки СБУ і зроблене фахівцями 8-го полку спеціального призначення", - сказав "міністр державної безпеки ЛНР" Леонід Пасічник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальника міліції бойовиків підірвали у джипі

За підозрою у вбивстві Анащенка раніше затримали військовослужбовця 8-го полку спецназу ЗСУ, майора Сергія Іванчука. Ватажки ЛНР впевнені, що ним керували зі штабу 8-го полку в Хмельницькому. За версією бойовиків, його основне завдання - планування диверсій у ЛНР, ДНР та Росії.

24 лютого "глава" самопроголошеної ДНР Олександр Захарченко заявив, що скоро назве вбивцю ватажка збройного угруповання "Сомалі" Михайла Толстих (Ґіві).

Зараз ви читаєте новину «Плотницький затримав "убивцю" Анащенка та Ґіві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути