четвер, 29 грудня 2022 07:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Переможні новини: на Запоріжжі ліквідували сотні російських окупантів разом із технікою

Переможні новини: на Запоріжжі ліквідували сотні російських окупантів разом із технікою
Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили п'ять пунктів управління ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Донбасі підрозділи Збройних сил України відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Андріївка, Площанка й Червонопопівка Луганської області, а також Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка та Побєда на Донеччині.

Наша авіація протягом минулої доби завдала 17 ударів по районах зосередження ворога та чотири удари по позиціях його зенітно-ракетних комплексів, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 29 грудня.

"27 грудня в районах населених пунктів Токмак, Титове, Чернігівка, Пологи та Бердянськ Запорізької області втрати окупантів становлять три одиниці військової техніки різного типу, командний пункт, вузол зв'язку та близько 230 військовослужбовців пораненими. Інформація щодо загиблих уточнюється", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ISW проаналізували ситуацію під Бахмутом – свіжі карти боїв

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили п'ять пунктів управління, три райони зосередження живої сили та склад боєприпасів загарбників.

Російські військові поставили за мету вийти на адміністративний кордон Донецької області до кінця поточного року.

Найзапекліші бої на Донбасі тривають у районі Бахмута, й росіянам не вдається там просуватися, заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі національного телемарафону.

Зараз ви читаєте новину «Переможні новини: на Запоріжжі ліквідували сотні російських окупантів разом із технікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути