неділя, 20 грудня 2020 05:55

Перемир'я на Донбасі: ОБСЄ зафіксувала 230 порушень за минулу добу

Перемир'я на Донбасі: ОБСЄ зафіксувала 230 порушень за минулу добу
СММ ОБСЄ упродовж минулої доби зафіксувала 234 порушення режиму припинення вогню на Сході України, з яких 232 відбулися на Донеччині. Фото з відкритих джерел

СММ ОБСЄ упродовж минулої доби зафіксувала 234 порушення режиму припинення вогню на Сході України, з яких 232 відбулися на Донеччині.

Про це повідомляється у щоденному звіті №302/2020, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) 19 грудня 2020 року.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 232 порушення режиму припинення вогню, зокрема 68 вибухів невизначеного походження, із яких 162 сталися в районах на північний захід від н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км південь від Донецька)", - йдеться у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ за добу зафіксувала 80 порушень режиму тиші на Донбасі

За попередній звітний період в області було зафіксовано 63 такі порушення, більшість яких також сталися в північному напрямку від Широкиного. У Луганській області Місія зафіксувала 2 порушення режиму припинення вогню (вибухи невизначеного походження) у районах на захід від н.п. Зимогір'я (непідконтрольний урядові, 27 км на захід від Луганська). За попередній звітний період на Луганщині було зафіксовано 21 таке порушення.

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Росія не пустить важкоозброєних миротворців ОБСЄ на Донбас, адже це суперечить її інтересам.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я на Донбасі: ОБСЄ зафіксувала 230 порушень за минулу добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути