субота, 21 листопада 2020 09:35

Окупанти замінували позиції українських військових

Окупанти замінували позиції українських військових
20 листопада окупанти 7 разів порушили режим тиші. Фото: Штаб сил ООС

Упродовж минулої доби окупанти 7 разів порушили тишу, а також здійснили дистанційне мінування позицій наших військ, використовуючи заборонені міни ПОМ-2.

Про це повідомляє штаб сил ООС.

"Упродовж минулої доби у смугах відповідальності українських бригад зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Так, у районі населеного пункту Шуми ворог застосував стрілецьку зброю, а неподалік Кам'янки, Водяного, Піщевика, Павлопіля та Авдіївки – стрілецьку зброю та гранатомети різних систем", - йдеться у повідомленні.

Також військові повідомили, що з боку окупованої Ужівки у напрямку Водяного, було здійснене дистанційне мінування позицій наших військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові продемонстрували, як правильно вбивати окупантів

"Бойових втрат та поранень серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було. Від початку поточної доби, 21 листопада, уздовж лінії розмежування спостерігається тиша, вогневих провокацій із боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано", - зазначили у штабі ООС.

Глава української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук сказав, що, не дивлячись на загибель військових Збройних сил України на Донбасі, у нього немає претензій ні до Росії, ні до ОРДЛО.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти замінували позиції українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути