Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2021 10:08

Окупанти стягують воєнну техніку. Ставлять біля населених пунктів

Окупанти стягують воєнну техніку. Ставлять біля населених пунктів
На полігоні поблизу Бугаївки зафіксували також 24 буксирувальні та самохідні гаубиці. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Окупанти розміщують на Донбасі десятки танків, гаубиць, "Градів" і БМП.

Військову техніку бойовиків помітили поблизу населених пунктів і на полігонах, звітує спеціальна моніторингова місія організації з безпеки й співробітництва в Європі.

"ОБСЄ зафіксувала 21 реактивну систему залпового вогню "Град" у Хрустальному Луганської області. Також за лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння зафіксували 47 танків на двох полігонах у непідконтрольних уряду районах Луганської області. З них 24 танки невстановленого типу, а також буксирувальні й самохідні гаубиці бойовики розмістили на полігоні поблизу Бугаївки. Там же де за даними повітряного спостереження виявили 66 бойових броньованих машин. Ще 23 танки бойовики розмістили на полігоні поблизу Круглика", - ідеться у звіті від 14 вересня.

Крім того, у селищі Довге Луганської області бойовики розмістили дві бойові броньовані машини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вдарили по ЗСУ із забороненої зброї

Обстріли бойовиків на Донбасі 11-12 вересня стали одними з наймасштабніших за останні п'ять років. Російські найманці перестали дотримуватися підписаних у липні 2020 року домовленостей про режим припинення вогню. За два дні на Донбасі загинули четверо українських військових, ще 15 поранені.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти стягують воєнну техніку. Ставлять біля населених пунктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути