субота, 20 серпня 2016 19:44

Окупанти 26 разів обстіляли позиції АТО - штаб

Окупанти 26 разів обстіляли позиції АТО - штаб

Сьогодні російські окупаційні війська продовжували чинити збройні провокації проти Сил АТО. Всього з початку доби противник 26 разів відкривав вогонь по підрозділах ЗС України.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО

"На Донецькому напрямку ворог з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї 11 разів обстріляв українські позиції на ділянці Авдіївка – північні околиці Горлівки" - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку вогонь з мінометів забороненого 120 мм калібру відкривав по Новогригорівці та Старогнатівці, 82 мм калібр використав у Красногорівці, Мар'їнці та Широкиному. У Новогригорівці ворожий вогонь вівся також з кулеметів великого калібру, а у Водяному, Тарамчуку, Мар'їнці та Широкиному тривали провокації з використанням стрілецької зброї. У Широкиному до того ж активізувався снайпер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб

"На Луганщині мінометний та гранатометний вогонь супротивник відкривав по Новозванівці, у Кримському застосував автоматичні станкові гранатомети, а у Новоолександрівці снайперську зброю", - додали у штабі.

Нагадаємо, gротягом першої половини серпня вздовж лінії розмежування сторін спостерігається тенденція до суттєвого загострення ситуації. Керівники ОРДО/ОРЛО мають намір у подальшому за будь-яку ціну підтримувати ескалацію конфлікту на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти 26 разів обстіляли позиції АТО - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути