пʼятниця, 19 серпня 2016 19:23

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб

Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб

Російські окупанти 21 раз порушували режим тиші. Застосували зброю проти українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"З опівночі та упродовж сьогоднішнього дня російські окупанти 21 раз, порушивши режим тиші, застосували зброю проти Сил АТО.
Більше половини випадків ворожих обстрілів наших укріплень прийшлися на Донецький напрямок. Поблизу населеного пункту Красний Пахар ворог після 9-ї ранку випустив по українських армійцях 7 снарядів із заборонених Мінськими угодами 122 мм гармат, о 15-тій годині один снаряд того ж калібру розірвався в Зайцевому", - йдеться в повідомленні.

По позиціях в Майорську, Зайцевому та Луганському противник вів мінометний, гранатометний та кулеметний вогонь. По Пісках застосував міномети 82 мм калібру, а по Авдіївці відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів. Поблизу Луганського застосував бойову машину піхоти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко сказав, коли оголосить воєнний стан

На Маріупольському напрямку поблизу Старогнатівки ворог теж задіяв БМП. По укріпленнях в Мар'їнці відкривався мінометний, а у Широкиному гранатометний вогонь. В Водяному провокації тривали з застосуванням стрілецької зброї.

"На Луганському напрямку протягом поточної доби противник порушував режим припинення вогню в Станиці Луганській, де бив по нашим опорним пунктам з 82-мм мінометів. У Жовтому застосував гранатомети, а в Попасній - стрілецька зброя", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, двоє українських військових загинули 18 серпня в Авдіївській промзоні. У одного з них був день народження.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 20 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути