пʼятниця, 20 листопада 2020 16:39

Незабаром Росія почне із нами гратися - експерт

Незабаром Росія почне із нами гратися - експерт

Блокування Росією КПВВ на Донбасі є дипломатичними маніпуляціями через слабку політику України.

Спочатку росіяни вимагали, щоб і в Щасті, і в Золотому були відкриті автомобільні переходи. Якщо ми відмовлялися від відкриття автомобільного сполучення в Щасті, то після "нормандської зустрічі" ми пішли на компроміс. РФ це побачила і почала тиснути", - каже Gazeta.ua Дмитро Снегирьов, співголова громадської організації "Права справа".

Україна поступається Росії, показує, що нею можна грати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президенти змінюються, а Росія - ні. Експерт розповів, чому закрили КПВВ

"Смішна позиція Арестовича, який розповідає про те, що бойовики соромляться відкривати КПВВ. Каже, що люди поїдуть і побачать, які пункти там, а які в нас. Хочу нагадати йому, що всі ці роки саме Україна виплачує жителям окупованих територій пенсії та оформлює документи. Тому ми й змушені відкривати ці ЦНАПИ, які коштують мільйони гривень", - каже експерт.

Українська делегація в Тристоронній контактній групі по врегулюванню миру на Донбасі звернулася до російської сторони з пропозицією скликати позачергове засідання. Теми, які планують обговорити - розблокування роботи КПВВ та обмін полоненими.

Зараз ви читаєте новину «Незабаром Росія почне із нами гратися - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути