субота, 19 вересня 2020 19:32

Над лінією розмежування помітили ворожий безпілотник

Над лінією розмежування помітили ворожий безпілотник
19 вересня було зафіксоване одне порушення домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року. Фото: Reuters

У суботу в зоні ООС не було порушень режиму припинення вогню, але зафіксовано одне порушення домовленостей.

Безпілотник подавили засобами радіоелектронної боротьби, що унеможливило його подальше застосування. Про це повідомляє пресцентр Операції об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в ОРДЛО відбудуться тільки після повної деокупації Донбасу - Єрмак

"Від початку поточної доби, 19 вересня, зафіксоване одне порушення домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року. Так, у районі населеного пункту Водяне, у смузі відповідальності однієї з бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донеччині, задокументовано проліт ворожого БПЛА із перетином лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник було подавлено, що унеможливило його подальше застосування. Порушень режиму припинення вогню вздовж лінії розмежування зафіксовано не було", - зазначається в повідомленні.

За 18 вересня російсько-окупаційні війська двічі обстріляли позиції українських солдатів. Неподалік населеного пункту Водяне ворог стріляв із підствольного гранатомета, а поблизу Новотошківського – з крупнокаліберного кулемета. Провокативні постріли не загрожували військовим. Вогонь у відповідь не відкривали.

Зараз ви читаєте новину «Над лінією розмежування помітили ворожий безпілотник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути