середа, 23 липня 2014 07:42

На Донбасі бойовики почали "всліпу" використовувати місцеве населення як смертників

На Донбасі бойовики почали "всліпу" використовувати місцеве населення як смертників
givotnie.com

Бойовики терористичних організацій ДНР і ЛНР почали "всліпу" використовувати місцеве населення як смертників.

Про це застерігає на свой сторінці у соцмережі Фейсбук журналіст Юрій Бутусов.

"До уваги військовослужбовців на блок-постах! Деталі та висновки щодо нової тактики нападу терористів на блок-пост у Кам'янки. Теракт скоїв не самогубець, а місцевий таксист, якому в машину терористи заклали бомбу. Це уточнення інформації РНБО і Тимчука", - констатує Бутусов.

Усі обставини теракту, які вдалося з'ясувати за свідченнями очевидця, підводять саме до такого висновку, розмірковує журналіст.

"На блок-пост заїхав мікроавтобус. За кермом перебував чоловік середніх років. Очевидець, який дивом вижив, не вважає, що це був самогубець. Боєць заявляє, що це був місцевий житель, у машину якого терористи заклали потужний заряд - до 30 кілограмів тротилу - і встановили радіопідривач. Водій поводився спокійно. Швидше за все, це був таксист (особа встановлюється), якого попросили перевезти коробки з вантажем. Нещасний чоловік не знав, що його машина була перетворена на бомбу, а його самого використовували всліпу. Бомбу, швидше за все, підірвали дистанційно", - пише Бутусов.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі бойовики почали "всліпу" використовувати місцеве населення як смертників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути