субота, 12 вересня 2020 09:32

На Донбасі зберігається режим тиші

На Донбасі зберігається режим тиші
З початку проведення ООС піротехнічні підрозділи вилучили та знешкодили 48 366 вибухонебезпечних предметів. Фото: Пресцентр ООС

Минулої доби бойовики не порушували домовленостей, що були досягнуті 22 липня 2020 року в рамках ТКГ. Ситуація в районі проведення ООС залишається стабільною та повністю контрольованою.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

"11 вересня порушень домовленостей, що були досягнуті 22 липня 2020 року в рамках Тристоронньої контактної групи, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано не було. По всій лінії розмежування спостерігалася тиша", - повідомили у штабі.

"Наші воїни продовжують виконувати поставлені завдання та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки", - додали там.

Також у повідомленні зазначено, що у прифронтових районах саперами ДСНС України розміновано понад 10 га території та передано на знищення 42 вибухонебезпечних предмети.

"Всього з початку проведення ООС піротехнічні підрозділи обстежили 8267 гектарів території та 23 гектари акваторії. Вилучено та знешкоджено 48 366 вибухонебезпечних предметів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тараса Кубійовича снайпер убив під час перемир'я

"Також рятувальники ООС проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Минулої доби завершено відновлення 10 будинків, ще на 33 об'єктах роботи тривають", - додали у штабі.

Тристороння контактна група домовилася про повне та всеосяжне припинення вогню на Донбасі з 00:01 27 липня 2020 року. Режим дотримання повного та всеосяжного припинення вогню в разі, якщо він буде дотриманий іншою стороною, є базовою передумовою реалізації мінських домовленостей, повідомили у пресслужбі Офісу президента.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі зберігається режим тиші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути