вівторок, 31 березня 2020 19:12

На Донбасі троє військових отримали поранення

На Донбасі троє військових отримали поранення
Бойовики сім разів порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували міномети калібру 120 мм, протитанковий ракетний комплекс, автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Переважну більшість обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". По околицях Красногорівки та Пісок ворог випустив загалом 30 мін з мінометів 120 калібру. Позиції поблизу Авдіївки противник обстріляв з автоматичного станкового гранатомета та стрілецької зброї. Неподалік Кам'янки окупанти відкривали вогонь з автоматичного станкового гранатомета. По позиціях Об'єднаних сил поблизу Опитного російські найманці здійснили обстріл з великокаліберного кулемета, а по оборонцях Старогнатівки – зі стрілецької зброї. На ворожі збройні провокації наші захисники відреагували прицільним вогнем у відповідь. Завдяки вжитим заходам вдалося оперативно подавити вогневу активність збройних формувань Російської Федерації.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник з мінометів калібру 120 мм та протитанкового ракетного комплексу обстріляв позиції військовослужбовців Об'єднаних сил неподалік Новотошківського", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського розповіли, коли почнеться обмін полоненими

Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців отримали поранення, ще один - мінно-вибухову травму.

Протягом березня окупанти збільшили застосування диверсійно-розвідувальних груп і снайперських пар, укомплектованих кадровими російськими військовослужбовцями, які прибули зі складу з'єднань і частин Південного військового округу ЗС РФ.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі троє військових отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути