понеділок, 29 червня 2020 20:34

На Донбасі двоє українських військових отримали поранення

На Донбасі двоє українських військових отримали поранення
На Донбасі бойовики 7 разів порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики застосували міномети 120-го калібру, протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба штабу Операції об'єднаних сил в Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", загарбники двічі обстріляли українських захисників поблизу Хутору Вільний. Проти наших воїнів противник вів вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Три рази агресор порушував режим припинення вогню біля Кримського. Спершу російські найманці використали автоматичні станкові гранатомети та стрілецьку зброю, а пізніше ворог застосував по наших оборонних укріпленнях ще й міномети калібру 120 мм, які давно мали б бути відведеними від лінії бойового зіткнення.

Також окупанти двічі відкривали вогонь і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік Березового. На цій ділянці фронту противник обстрілював наших воїнів з ПТРК, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сторону Донецька запустили велетенський прапор

Від початку доби внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

На Донбасі проходить чергова хвиля "мобілізації", під час якої бойовики погоджуються брати у військо тих, кого раніше самі ж вигнали за "порушення військової дисципліни".

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі двоє українських військових отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути