понеділок, 21 травня 2018 19:50

Місцевий мешканець загинув під обстрілом на Донбасі

Місцевий мешканець загинув під обстрілом на Донбасі
Чоловік загинув на подвір'ї свого будинку. Фото: Podrobnosti

36-річний мешканець Мар'їнки Донецької обл. загинув під обстрілом терористів.

Про це повідомив глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівень насилля зріс: на Донбасі зафіксували 7,7 тис. обстрілів за тиждень

"Як доповів мені Володимир Мороз, глава Мар'їнської райдержадміністрації, Михайло, так звали чоловіка, вийшов на своє подвір'я на околиці Мар'їнки в той час, коли бойовики вели вогонь по місту зі стрілецької зброї. Одна з куль влучила прямо в нього. "Швидка", що приїхала за викликом, констатувала смерть. Але забрати чоловіка не встигли - бойовики посилили вогонь, і медикам довелося від'їхати на безпечну відстань. За повідомленням глави району, в даний час бойовики продовжують вести вогонь по місту", - написав він.

У загиблого влучила куля з крупнокаліберного кулемета, пише у себе на Facebook глава Мар'їнської райдержадміністрації, Володимир Мороз.

"І знову в Мар'їнці біда, загинув молодий хлопчина Микола Семенченко, якому було всього 36 років. Кулі з ДШК просто зуродували його молоде тіло", - написав він.

Двоє українських військових загинули та четверо отримали поранення в результаті бойового зіткнення із диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. Про це повідомив 21 травня прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Зараз ви читаєте новину «Місцевий мешканець загинув під обстрілом на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути