понеділок, 21 травня 2018 16:14

У зіткненні з ворогом загинули 2 бійців ООС

У зіткненні з ворогом загинули 2 бійців ООС
На Донбасі загинув командир протидиверсійної групи Андрій Маслов. Фото: Укроп news

2 українських військових загинули та 4 отримали поранення в результаті бойового зіткнення із диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.

Про це повідомив 21 травня прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Близько п'ятої ранку на південній околиці села Південне виявили диверсійну групу противника у кількості до 10 осіб. Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехват ДРГ, зупинивши її просування та відкинувши ворога від позицій захисників України", – йдеться в повідомленні.

У результаті боєзіткнення ворог зазнав значних втрат і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, відступив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові захопили у полон трьох бойовиків

"На жаль, під час боєзіткнення від вогню ворога загинули двоє наших побратимів. Один з них – командир протидиверсійної групи Андрій Маслов. Осколкові поранення отримали також чотири військовослужбовці, які зараз перебувають у госпіталі. Там їм надають кваліфіковану медичну допомогу", – йдеться в повідомленні.

Бойовик-втікач розповів, як у ДНР його змушували розстрілювати українських військових під час Іловайського котла. Донеччанин втік від бойовиків після того, як його разом з малолітніми "товаришами по службі" хотіли відправити "зачищати" котел.

Зараз ви читаєте новину «У зіткненні з ворогом загинули 2 бійців ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути