Ексклюзиви
неділя, 05 квітня 2020 09:00

Мінус безпілотник і двоє бойовиків: як минула доба на Донбасі

Мінус безпілотник і двоє бойовиків: як минула доба на Донбасі
Втрат за минулу добу не було. Фото: штаб ООС

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 14 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил. Застосовували заборонені міномети калібрів 120 мм та 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Сім обстрілів зафіксували підрозділи оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Зі станкових протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї окупанти обстрыляли захисників Широкиного, Тарамчука і Новомихайлівки. Великокаліберні кулемети ворог застосував поблизу населених пунктів Славне, Водяне і Опитне, стрілецьку зброю – в районі села Павлопіль, повідомляє штаб ООС.

Ще сім обстрілів зафіксували в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Двічі противник відкривав вогонь поблизу Оріхового. Випустили дев'ять мін 82-го калібру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обмін полоненими: з'явилися нові подробиці

В районі Південного і Новолуганського ворожі війська застосували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Військовослужбовці Об'єднаних сил оперативно реагували на кожен обстріл та прицільним вогнем по опорних пунктах противника подавляли активність окупантів. Втрат за минулу добу не було.

За даними розвідки, ліквідували двох російських окупантів, ще одного – поранили. Також українські військові знищили ворожий безпілотник та станковий протитанковий гранатомет.

За поточну добу випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою.

Вчора бойовики обстріляли селище Верхньоторецьке Донецької області, отримала поранення місцева мешканка.

Зараз ви читаєте новину «Мінус безпілотник і двоє бойовиків: як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути