Ексклюзиви
середа, 03 червня 2015 13:19

Ма́р'їнку та Красногорівку беруть в котел

Ма́р'їнку  та Красногорівку  беруть в котел

Сьогодні біля п'ятої ранку бойовики почали активний наступ на населені пункти Марїнка та Красногорівка на Донеччині. Бойовики вели обстріли із ствольної артилерії, 120-міліметрових мінометів та систем реактивного залпового вогню по всій лінії оборони. Після того пішли на прорив.

" Ма́р'їнку і Красногорівку здали. Туди зайшла важка техніка. Порахувати важко- танки, бехи, БТРи, САУшки. І ще багато піхоти. Хлопці поки що не відступають, налаштовані тримати оборону до кінця. Але їх ніхто не прикриває. Мала прикрити артилерія, але щоб працювала - не чути. Або командування дійсно відвело арту, або немає наказу стріляти. Про загиблих інформації немає. Поранених дуже багато, - говорить телефоном боєць Максим.

Бої за Марїнку та Красногорівку на Донеччині тривали із кінця травня. В зв'язку з цим пункти пропуску були закриті. Наші солдати по черзі відпочивали по 2-3 години на добу.

- Всю ніч нам було чути, як працювали "Гради" та міномети. Розвідка сказала, що бої по всьому напрямку, Марїнка та Красногорівка горить. Поранених солдатів більше 20, ще троє мирних громадян. Їх вивозять до лікарні в Курахово. Після десятої ранку бойовики пішли на прорив, вступили у ближній бій із застосуванням стрілецької зброї. Такого раніше не бувало. Бойовики намагаються оточити наших по всьому напрямку та утворити котел, - каже боєць зведеного загону "Вінниця".

Зараз ви читаєте новину «Ма́р'їнку та Красногорівку беруть в котел». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути