середа, 19 липня 2017 12:19

Лікар бойовиків буде приймати пологи в українок

Лікар бойовиків буде приймати пологи в українок
За допомогою мера Кременчука Клімов намагається очолити пологовий будинок. Фото: Mama66.ru

Лікар Володимир Климов намагається очолити пологовий будинок у Кременчузі Полтавської області. До цього він працювавим головним медиком лікарні ЛНР.

Про це у Facebook повідомив Сергій Іванов, який навчався разом із Климовим.

"На посаді Вовчик прославився публічною обіцянкою експропріювати житло співробітників Луганської обласної лікарні, які відмовились працювати на окупанта", - зазначив Іванов.

Климов катував бійців АТО та "кидав у застінки "міністерства держбезпеки" батьків лікарів, які виїхали в Україну, повідомив портал "Діалог".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викраденого українського журналіста катували в ДНР — волонтер

Крім того, 2014 року терористи не шкодували грошей на "подяку" лікарям. Використовували автівки "швидкої" на власний розсуд. З території лікарні били з "Градів" по позиціях АТО.

До кременчуцького пологового Климов намагається потрапити за підтримки Віталія Малецького - міського голови. Жителі Кременчука занепокоєні.

Жінка з селища Карло-Марксове Єнакієвської міськради протягом червня спілкувалася телефоном з бойовиком ДНР із Горлівки. Повідомляла йому інформацію про переміщення української техніки і військовослужбовців. Вінницький суд посадив її на 2 місяці до СІЗО. Інформаторка може отримати 15 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Лікар бойовиків буде приймати пологи в українок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути