вівторок, 18 липня 2017 04:12

За інформування бойовиків, жінці загрожує 15 років

За інформування бойовиків, жінці загрожує 15 років
Вінницький міський суд посадив на 2 місяці до СІЗО мешканку селища Карло-Марксове Єнакієвської міськради Фото: vlasno.infо

Вінницький міський суд посадив на 2 місяці до СІЗО мешканку селища Карло-Марксове Єнакієвської міськради. Її підозрюють у інформуванні бойовиків ДНР. За це може отримати 15 років тюрми.

За допомогою мобільного телефону жінка спілкувалася із бойовиком ДНР з Горлівки. Протягом червня вона повідомляла йому інформацію про переміщення української техніки і військовослужбовців, повідомляє "Власно".

Затримали підозрювану співробітники вінницького обласного Управління Служби безпеки України на контрольному пункті "Майорськ". Вона прямувала до своєї сестри у селище Лиманського району. Слідчий подав до суду клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Свою провину жінка визнала частково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські затримали бойовика

30 травня Вінницький міський суд обрав запобіжний захід для затриманого за хабар патрульного Сергія Жулкевича — 2 місяці утримання під вартою. Підозрюваний не визнав вину і звинуватив у підставі свого колегу.

Зараз ви читаєте новину «За інформування бойовиків, жінці загрожує 15 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути