середа, 31 травня 2017 04:12

Затриманий за хабар патрульний звинувачує колегу у підставі

Затриманий за хабар патрульний звинувачує колегу у підставі
30 травня Вінницький міський суд обрав запобіжний захід для затриманого за хабар патрульного Сергія Жулкевича — 2 місяці утримання під вартою Фото: 20minut.ua

30 травня Вінницький міський суд обрав запобіжний захід для затриманого за хабар патрульного Сергія Жулкевича — 2 місяці утримання під вартою. Підозрюваний не визнав вину і звинуватив у підставі свого колегу.

"Хабар я не брав. Водія, на якого хотіли скласти протокол, я взагалі не знаю. У той день я здав зміну та вийшов з управління. Мій колега Ярослав Семенюк попросив у мене мобільний телефон. Подзвонив нашому спільному знайомому та повернув телефон мені. Коли віддавав, попросив передати знайомому, що йому скоро передзвонять. Я передав. На тому все закінчилося", - сказав Жулкевич у залі суду, передає "20 хвилин".

Його адвокат запевняв суд у порядності підзахисного, показував його дипломи. Але прокурори переконали суддю Ігоря Вишара залишити патрульного під вартою. Поліцейський може вийти на волю, якщо за нього внесуть заставу 116 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники АТО вибили вікна у сільраді

Управління патрульної поліції Вінниці відсторонило Сергія Жулкевича від роботи на час слідства.

27 травня у Вінниці прокуратура затримала працівника управління патрульної поліції. Правоохоронець та його посібник отримали хабар у розмірі $500.

Інспектори управління патрульної поліції зупинили легковий автомобіль. Водій був під дією наркотиків. Патрульний сам запропонував водію, аби той дав хабар у розмірі 13 тис. грн, або $500. Поліцейський не склав відповідний протокол. Домовився, що водій передасть гроші його другу, який нібито є "наркологом". Підозрюваних затримали на місці передачі коштів.

Зараз ви читаєте новину «Затриманий за хабар патрульний звинувачує колегу у підставі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути